Elvitte a pontokat a Jászberény

2023.11.14.

Vasárnap este a DSZC-Eötvös DSE azt a Jászberényi Röplabda Klubot fogadta, akikkel tavaly az NBI-ben is nagyot harcolt. A két együttes játékoskerete sokat változott az idei szezonra, mindkét együttes tovább fiatalodott.

Az első szett derekáig a vendégek vezettek néhány ponttal, de a DSZC-Eötvös DSE fokozatosan átvette az irányítást és vezetést szerzett.

A második szettől visszaesett a házigazdák nyitásfogadása, egyre több nyitás rontottak, a lelkes jászságiak pedig éltek a lehetőséggel és előbb kiegyenlítettek, majd a vezetést és megszerezték, majd megnyerték a találkozót.

DSZC-Eötvös DSE – Jászberényi Röplabda Klub 1:3 (21, -12, -18, -13)

Debrecen, DSZC Beregszászi Pál Technikum. Vezette. Rácz Gábor, Bodrogi László György.

DSZC-Eötvös DSE: Pálfi Kitti, Juhász Flóra, Kozma Kitti, Németh Anna, Kovács Anett, Berza Fanni. Csere: Végh Kitti Nikolett (liberó), Kiss Lorina Petra (liberó), Mányi Zsófia, Dóka Vivien, Lengyel Panna. Edző: Szombathy András

Jászberényi Röplabda Klub: Fodor Lili, Juhász Viktória, Sléder Kitti, Sas Laura, Tóth Fanni, Csiki Alíz. Csere: Lagzi-Kovács Maja (liberó), Dobák Sára Eszter (liberó), Tóth Eszter, Vas Lili. Edző: Országh Larisza